Právě se nacházíte:

Vánoce Flora 2011

Vánočním nákupům bude od 10. až do 18. prosince patřit olomoucké výstaviště Flora. O pestrou nabídku  -  od vánočních ozdob, cukrovinek, hraček, knih, galanterie, drogistického zboží až po sportovní potřeby, obuv  a konfekci se na prodejních trzích  VANOCE FLORA 2011 postarají výrobci a  prodejci z celé ČR.  

Vánočním nákupům bude od 10. až do 18. prosince patřit olomoucké výstaviště Flora. O pestrou nabídku - od vánočních ozdob, cukrovinek, hraček, knih, galanterie, drogistického zboží až po sportovní potřeby, obuv  a konfekci se na prodejních trzích  VANOCE FLORA 2011 postarají výrobci a  prodejci z celé ČR.  Ani letos nebudou chybět  vánoční stromky z olomouckých městských lesů a kapři.

Kromě toho, že letošní trhy poskytnou návštěvníkům skvělou příležitost pořídit vše, co je pro sváteční pohodu  nezbytné pod jednou střechou, nabídnou VÁNOCE FLORA i příjemnou vánoční atmosféru a doprovodný program se spoustou zábavy pro malé i velké návštěvníky – od pohádek, vánočního setkání s čertem i Mikulášem, denních ukázek lidových řemesel, malování baněk, zdobení  perníků, atd.  
Brány Výstaviště Flora Olomouc budou otevřeny denně od 9 do 18 hodin, poslední den trhů do 17 hodin.